V I L L A  2

De verbouwing van deze boerderij naar een bewoonbare villa is het resultaat van een eenduidig doorgevoerd concept.

Richt de woning naar het achtergelegen uitgestrekte landschap, zorg voor functies die aan de voorzijde het geluid van de drukke aangrenzende weg kunnen bufferen en behoudt de open ruimtelijke kwaliteit van de schuur aan de achterzijde.

Het resultaat is één grote ruimte waar de slaapvertrekken als een los volume in ophangen.

De villa is zodanig ontworpen dat iedere ruimte zichtkwaliteit met voldoende bezonning heeft, een onbelemmerd zicht naar het weidse landschap achter de woning en voldoende bescherming tegen geluid van de straat.



Een onbelemmerd zicht naar het weidse landschap achter de woning.


De gesloten voorgevel beschermd de woning tegen de geluiden van de straat.